Προπαρασκευαστές Αέρος

Προπαρασκευαστές Αέρος

Προπαρασκευή πεπιεσμένου αέρα.
Ο πεπιεσμένος αέρας με τα μέσα που παράγετε  περιέχει ξένα σωματίδια, όπως νερό, σκόνη, σκουριά, κατάλοιπα λαδιού, τα οποία μπορούν να προξενήσουν βλάβες στα διάφορα εξαρτήματα ενός πνευματικού συστήματος , όπως στους κυλίνδρους (έμβολα) και στις βαλβίδες. Για αυτό το λόγο ο πεπιεσμένος αέρας θα πρέπει να προπαρασκευάζεται.
 Η διαδικασία προπαρασκευής του αέρα περιλαμβάνει το φιλτράρισμά του, τη λίπανσή του και την αφύγρανσή του. Με την κατάλληλη προπαρασκευή του αέρα αποφεύγεται η προβληματική λειτουργία των εξαρτημάτων και ελαχιστοποιούνται οι βλάβες.
 Κύρια μέρη μιας συσκευής προπαρασκευής πεπιεσμένου αέρα είναι το φίλτρο, ο ρυθμιστής πίεσης και ο λιπαντήρας. Το φίλτρο χρησιμοποιείται για να απομακρύνει κάθε ξένη ουσία που βρίσκεται στον πεπιεσμένο αέρα. Ο ρυθμιστής πίεσης είναι για να διατηρεί σταθερή την πίεση λειτουργίας του κυκλώματος . Και ο  λιπαντήρας χρησιμοποιείτε για να λιπαίνει κατάλληλα τον αέρα ώστε να περιορίζει τη φθορά των κινούμενων μερών μειώνοντας τις τριβές τους, όπως επίσης και να προστατεύει τα στοιχεία του συστήματος από διάβρωση.
 

More on Προπαρασκευαστές Αέρος ▼
Επιλέξτε
 
Φίλτρα
 
Κατάλογος
Σύγκριση
 
Εταιρείες

Viva payments visa mastercard maestro american express diners SSL SECURITY

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: Εγγραφή

ControlΤech eshop © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®