Διαθεσιμότητα

Ετοιμοπαράδοτο: To προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, την ώρα που έχει γίνει η τελευταία ενημέρωση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Τιμή και Διαθεσιμότητα κατόπιν αιτήματος:  Είναι είδη που αναφέρονται, σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες.

Άμεσα - περιορισμένες ποσότητες: Το προϊόν είτε βρίσκεται στην αποθήκη μας σε ελάχιστα κομμάτια, είτε έχει μόλις εξαντληθεί και δεν έχει ενημερωθεί ακόμα η διαθεσιμότητά του στο website.

Κατόπιν παραγγελίας: Παραγγέλνουμε το προϊόν από τους προμηθευτές μας ή τα αντίστοιχα εργοστάσια, εφόσον το παραγγείλετε. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει.

Εξαντλήθηκε: Το προϊόν ΔΕΝ βρίσκεται στην αποθήκη μας και ενδέχεται να μην είναι δυνατή η εκ νέου παραγγελία του από τους προμηθευτές μας (π.χ. δεν παράγεται πια ή έχει αντικατασταθεί) .Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να σας προτείνουμε ίδιο προϊόν, άλλης εταιρείας ή τον αντικαταστάτη αυτού.  

Σημαντικό:

Εμπορευόμαστε όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Λόγω της ιδιαιτερότητας τους, ο χρόνος παράδοσης καθώς και ή τιμή τους μπορεί να διαφέρει από την κάθε παραλαβή ή τον εκάστοτε προμηθευτή. Ζητήστε τιμή και διαθεσιμότητα βάζοντας το προϊόν που ενδιαφέρεστε στο καλάθι και πατώντας, ζήτηση προσφοράς. 

 
Φίλτρα
 
Κατάλογος
Σύγκριση
 
Εταιρείες

Viva payments visa mastercard maestro american express diners SSL SECURITY

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: Εγγραφή

ControlΤech eshop © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®