Επιστροφές και Ακυρώσεις

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει τη παραγγελία του, εφόσον επιθυμεί, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος).

Ακύρωση παραγγελίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας.

Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές γίνοντε δεκτές σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των  Δεκατεσσάρων (14) ημερών.  (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει ,για το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του πελάτη από την εξ αποστάσεως αγορά ). 

Γίνεται επιστροφή πλήρως των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας .

Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε προϊόντα που περιέχουν ηλεκτρονικά κυκλώματα λόγω της ευαισθησίας τους. Η εφαρμογή και χρήση τους απευθύνεται σε επαγγελματίες τεχνικούς. Αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται μόνο και εφόσον ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί προβληματική λειτουργία και εφόσον αυτά συνοδεύονται από ισχύουσα εγγύηση της αντίστοιχης κατασκευάστριας εταιρείας.

Οι επιστροφές των χρημάτων του πελάτη, γίνονται σε διάστημα εντός 10 ημερών από την επιστροφή την παραλαβή και τον έλεγχο της κατάστασης των προϊόντων από εμάς.

Για την επιστροφή των χρημάτων  πρέπει ο πελάτης να μας δηλώσει το λογαριασμό στον οποίο Επιθυμεί να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής και πάντα σε συνενόηση με την εταιρεία μας.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει επικοινωνία με εμας στο info@controltech.gr

 
Φίλτρα
 
Κατάλογος
Σύγκριση
 
Εταιρείες

Viva payments visa mastercard maestro american express diners SSL SECURITY

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: Εγγραφή

ControlΤech eshop © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®